Inzet in de zorg

Personen met dementie, neurologische aandoeningen, hartfalen, nierfalen, enz. hebben een verhoogd risico op uitdroging of mogen niet teveel vocht tot zich nemen aangezien hun hart of nieren dit niet kan verwerken. My Beaker geeft inzicht in het drinkgedrag waardoor patiënten, mantelzorgers en zorgverleners doelgericht actie kunnen ondernemen en zo dat extra glaasje water aanbieden. 

Patiënt of mantelzorger

Maakt u zich zorgen over u drinkgedrag of hebt u familie die wegens ziekte problemen heeft om genoeg vocht in te nemen. My Beaker kan u helpen inzicht te krijgen in het drinkgedrag en ondersteund bij het stimuleren of afremmen van het drinkgedrag doormiddel van diverse kleuren licht (nog in ontwikkeling). Met de bijbehorende app kunt u en de zorgverleners zien wat er gedronken is en wellicht een extra glaasje drinken aanbieden. 


Zorgverlener

Bent u een voedingsassistent, verzorgende of verpleegkundige dan weet u als geen ander hoe belangrijk drinken voor een patiënt is. Immers familie van patiënten vragen u dit dagelijks. My Beaker is ontworpen vanuit het oogpunt van de zorgverlener. My Beaker werkt zelfstandig en doormiddel van de fraudedetectie kan hij nauwkeurig bepalen wat een patiënt heeft opgedronken of weggegooid. Dus nooit meer vochtlijsten optellen of invullen. Even simpel uitlezen met de app is voldoende. De enige zorg die my beaker heeft is 1 keer in de maand de batterij verwisselen. Hiervoor zal hij u op tijd waarschuwen via de app.


Behandelaars

Bent u een arts, diëtiste, logopediste, ergotherapeuten of andere behandelaar die het moeilijk vindt om inzicht te krijgen in het drinkgedrag van uw patiënten?  My Beaker kan u helpen meer inzicht te krijgen in het drinkpatroon van patiënten met een vochtbeperking of verhoogd risico op uitdroging. Zoals op het plaatje weergegevens zijn er diverse situaties denkbaar waarbij My Beaker een waardevolle bijdrage kan leveren. Heeft u vragen hierover, neem contact met ons op.