Over ons

My Beaker ontwikkeld slimme zorginnovaties die de zorg effectiever maken. Dit doen we door slimme systemen te bedenken die de zorgverlener ontlasten en de kwaliteit van zorg verhogen. Onze aanpak is om zorgprocessen te analyseren en te verbeteren met slimme en doeltreffende oplossingen. Hebt u een zorgproces dat niet lekker loopt of wat verbetering nodig heeft. Wij maken met u een passende oplossing.

Ons verhaal

Toen Erik Janssen stage liep in het ziekenhuis zag hij hoe belangrijk vochtinname is bij patiënten. Hij zag wat voor gevolgen uitdroging hebben. Hierbij was het bijhouden van vochtlijsten een belangrijk instrument om een juiste interventie te starten. Na deze stage ging Erik naar een verpleegtehuis waar hij zag dat collega's weinig tijd hadden om dit bij te houden. Dus moest er een manier gevonden worden die geen tijd kost. Dit heeft Erik aan het denken gezet.

 

Toen Erik zijn consultancy bureau starten om zorginstellingen te helpen met het implementeren van technologie in de zorg stond het automatiseren van vochtlijsten hoog op de agenda. Na enkele co-creactie sessie en een lang ontwikkel traject is My Beaker nu klaar voor gebruikt.


Onze missie

Onze missie is om samen met de zorg effectieve technologieën te ontwikkelen die zorgverleners ontlast en de kwaliteit van leven bevorderd. Met My Beaker hebben we een eerste stap gemaakt om deze visie werkelijkheid te laten worden.