Werking

De werking van My Beaker hebben we uitgelegd via het onderstaande plaatje. Hier ziet u hoe simpel My Beaker in de praktijk werkt. 

Koppelen

Na installeren zal de app vragen om de naam van de gebruiker/patiënt in te voeren met nog wat aanvullende gevens. Daarna zal de app vragen om contact te maken met de beker zodat de gegevens overgezet worden. 

Afwassen

My Beaker is waterdicht en kan makkelijk afgewassen worden schoongemaakt worden in de vaatwasser. Dit maakt hem geschikt om gemakkelijk ingezet te worden in de dagelijkse zorgpraktijk.

Drinken

Na het instellen kan de patiënt drinken uit zijn eigen Beaker en middels de slimme fraude detectie bepaald My Beaker hoeveel opgedronken is. 

Uitlezen

Met de app kan je My Beaker uitlezen. Hier kun je het actuele vochtniveau in de Beaker zien. Tevens zie je een overzicht van de vochtinname over de afgelopen paar dagen. Na het uitlezen is My Beaker klaar voor gebruik. My beaker slaat de gegevens voor een periode van 14 dagen op.Ons advies voor de praktijk

Ons advies is om per gebruiker twee Beakers in te zetten. Namelijk een Beaker kan in de vaatwasser en de andere kan uit gedronken worden. Gedurende het gebruik kan een Beaker natuurlijk vallen, maak je geen zorgen My Beaker kan tegen een stootje en morsen wordt gedetecteerd. My Beaker is gebouwd om later uit te breiden zodat het nog gebruiksvriendelijker en nauwkeuriger wordt. Kijk voor meer informatie op My Beaker system