My Beaker system

Hoe werkt het systeem

Wij krijgen regelmatig de vraag van zorgverleners om Beakers te koppelen aan het elektronisch patiënten/cliënten dossier. Dit kan met My Beaker system. Via een slimme manier worden alle Beakers uitgelezen als ze in de kast worden opgeborgen. Tevens is het systeem uit te breiden met My Jewellery. Dit is een polsbandje, net als in het ziekenhuis, waarmee Beakers de patiënt kunnen herkennen. Hiermee kan iedere patiënt iedere Beaker gebruiken zodat uitdelen makkelijker wordt.


Servicekast

Een communicatie module wordt geplaatst in het keukenkastje waar de Beakers worden neergezet als ze niet gebruikt worden. Zodra de bekers in de kast gezet worden leest de bluetooth module automatisch de Beakers uit en zend dit door naar de beaker cloud. Hier kunnen patiënten, zorgverleners en mantelzorgers toegang hebben tot de gegevens.

Beaker cloud

Vanuit My Beaker cloud kunnen koppelingen worden gemaakt met elektronisch patiënten/cliënten dossiers waardoor zorgverleners op hun scherm meteen kunnen zien wat de patiënt heeft gedronken de dag ervoor. Verder worden de geanonimiseerde gegevens gedeeld met zorgprofessionals en onderzoekers om betere behandelingsmethode te ontwikkelen.

My Jewellery

Om zorgverleners te ontlasten zijn we My Jewellery aan het ontwikkelen. Dit werkt het zelfde als een polsbandje in het ziekenhuis. Het slimme polsbandje wordt eenmalig gekoppeld aan een patiënt of kamernummer. Als de patiënt de beker vastpakt communiceren het polsbandje met My Beaker zodat My Beaker weet welke patiënt hieruit drinkt. Dit zorgt ervoor dat het makkelijker wordt voor de zorgverlener om Beakers uit te delen. Immers je hoeft niet uit te zoeken van wie welke Beaker is.